Predstava "Na kotorskom dvoru" sjutra veče u Tivtu

Na ljetnjoj pozornici u Tivtu, sjutra veče, 11. avgusta sa početkom u 21h biće izvedena pozorišna predstava "Na kotorskom dvoru".

Ovo je humorističko - satirična komedija, koja povezuje prošlost i sadašnjost na jedan moderan način. Predstava, prožeta humorom i satirom, preslikava zbilju i opominje sve one koji mogu popraviti stvarnost. Savremena je i ima puno muzičkih numera, kao i video materijala sa kojima glumci povezuju prošlost i sadašnjost.

A istog dana, takođe s početkom u 21h u Porto Montenegru biće održana promocija knjige Tomislava Draškovića "Podmorničari u ratu i u miru".

Knjiga u kojoj autor pripovijeda o podmorničarima, glavnim akterima vezanim za podmornice i podmorničke ratove koji su se vodili za vrijeme Prvog i Drugog svjetskog rata. Uz djelimičan opis zbivanja podmorničkih ratova i mirnodopskih razdoblja, potrebnih za razumijevanje zahtjeva pod kojim su djelovali pojedini podmorničari, autor posebnu pažnju i najviše ispisanih redova u knjizi pridaje istaknutim zapovjednicima podmornica za koje smatra da su najbolji.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja