Tradicionalna fešta and feštama "Bokeška noć"

Ovogodišnja manifestacija Bokeška noć biće održana u subotu 22. avgusta sa početkom u 21 sat. Nakon defilea barki na glavnom gradskom trgu goste će zabavljati Zlatko Pejaković.

Organizator je Kulturni centar „Nikola Đurković”, suorganizator Turistička organizacija Kotor, a pokrovitelj Opština Kotor. Za organizaciju „fešte nad feštama” biće izdvojeno oko 45 hiljada eura.

Stolivsko veče

Stolivsko veče – za domaće i furešte, naziv je fešte koja će biti organizovana u petak 21. avgusta od devet ura uveče kako najavljuju organizatori NVO „Kamelija“ i MZ „Stoliv“, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Kotor.

druga-756x300.gif

Uz ribu, vino i sve ostalo kako nalažu stare bokeške užance, goste će zabavljati muzički sastav Lungo Mare. Ko dođe bez auta sve mu je džabe poručuju organizatori.

„Feštu organizujemo u susret Bokeljskoj noći, dođite da jedemo pijemo, plešemo, pjevamo, bolje barkom nego autom…“ – kazao je u ime organizatora Romeo Mihović.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti