Mediteranski sportski centar bogatiji za još jednu sportsku salu

Mediteranski sportski centar u Budvi bogatiji je za još jednu sportsku salu površine oko 250 m2, koja će u potpunoj funkciji biti od 1. januara naredne godine.

 

Radovi na uredjenju male sportske sale, koja se nalazi na mjestu nekadašnjeg BK Kluba u Mediteranskom sportskom centru, u završnoj su fazi, kazao je za Radio Budvu direktor Centra, Ivan Ivanović:

„Sala je namijenjena za razne sportske treninge, naročito za mladji uzrast, a gledali smo i da cijena iznajmljivanja sale po terminu bude pristupačna klubovima“, kazao je Ivanović.

 

Cijena termina u trajanju od sat vremena iznosi 12 eura.

 

Do Nove godine, kako je dodao, traje promotivni period, do kada zainteresovani klubovi mogu da koriste sportsku salu kako bi procjenili da li im prostor u potpunosti odgovora.

 

Izvor: rtvbudva.me

Share this article

About us

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit! Dictum aliquam potenti arcu? Vel nemo consectetuer veritatis delectus excepturi magni dui


Suspendisse at libero porttitor nisi aliquet vulputate vitae at velit. Aliquam eget arcu magna, vel congue dui. Aenean id turpis lectus. Duis eget consequat velit.nulla vel eros blandit placerat.

Najnovije vijesti

Newsletter

Quas mattis tenetur illo suscipit, eleifend praesentium impedit!