Promocija dočeka Nove godine u Budva - Banja Luka

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je turističku ponudu budvanske rivijere sa akcentom na novogodišnji program na trgu ispred Starog grada na "Jesenjem sajmu" u Banja Luci u okviru 22. Međunarodnom sajma turizma i ugostiteljstva, koji se održao od 16. do 19. novembra.

Zajednički nastup sa kolegama iz turistickih organizacija Tivta i Herceg Novog izazvao je veliko interesovanje posjetilaca, koji prema ovim destinacijama gaje posebne emocije.

Pored svakodnevnih kontakata sa građanima i predstavnicima turističke privrede, delegacija TOB -a je bila u prilici i da se sastane sa Rankom Karapetrovicem, načelnikom pobratimske opštine Laktasi.

Ovogodišnji zajednički nastup u Banja Luci obiljezilo je značajno interesovanje medija, a predstavnici sve tri turističke organizacije posebno su zadovoljni prilikom da svoje bogate novogodišnje programe predstave na nacionalnom servisu Republike Srpske - RTRS -u.

Nakon Banja Luke slijedi odlazak u Sarajevo gdje je za ponedjeljak, 20.11.2017. u 11 sati zakazana zajednička konferencija za novinare, na kojoj će biti još jednom upućen poziv gostima iz Bosne i Hercegovine da posjete crnogorsko primorje tokom predstojecih prazničnih dana.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja