Budva dobija podzemne kontejnerske stanice

Budva će ove godine dobiti i podzemne kontejnerske stanice za odlaganje otpada u najprometnijim djelovima grada.

Opština je Planom investcija, na koji je Skupština dala zeleno svjetlo, za izgradnju podzemnih kontejnerskih stanica opredijelila 300 hiljada eura.

Ideju da se izgrade podzemne kontejnerske stanice promovisala je nova gradska uprava, nakon što je ovoga ljeta postalo jasno da je u najprometnijim djelovima grada odlaganje otpada slalo ružnu sliku iz Budve.


I pored činjenice da su više puta u toku dana komunalci u špicu ljeta praznili kontejnere, za par sata oni su bivali ponovo pretovareni otpadom, pa su nerijetko društvene mreže bile preplavljene slikama o gomilama otpada na ulicama Budve.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja