Porto Montenegro na sajmu u Dizeldorfu

Tim Porto Montenegra predstavio je svoj projekat marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja na 49. Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održao u periodu od 20. do 28. januara.

Svako ko je jahting pofesionalac ili nautički entuzijasta, zna da se sajam u Dizeldorfu dokazao, kao najveći evropski „tržišni brod brodova”, i tim Porto Montenenegra je, svake godine, dio ove jahting komunikacione platforme.

Ove godine, sajam je imao rekordnih 1923 izlagača iz 68 zemalja koji su u Dusseldorf Exhibition centru da prezentuje luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje, kao i najsavremenije nautičke “igračke” namjenjene zabavi na vodi, pod vodom ali i uz obalu. I ove godine više od 50.000 jahting industrijalaca, brodograditelja, brokera, kapetana i ljubitelja plovila na vodi, doputovalo je u Dizeldorf za vrijeme sajma.

I ove godine bilježimo veliko interesovanje njemačke i internacionalne klijentele za marinu i nautičko naselje koje nudi cijeli set aktivnosti za sve vrste odmora – od aktivnosti na vodi i raznovrsnih sportskih dešavanja do uzbudljivih umjetničkih i zabavnih događaja. Crna Gora je prepoznata kao jahting destinacija sa našom marinom koja nudi beskompromisnu uslugu ujedno sa pogodnostima pri zakupu vezova, istakao je biznis menadžer u Porto Montenegru Nenad Beko, koja je je član PM delegacije na ovom sajamskom nastupu.

Tokom trajanja sajma, održana je i pres konferencija na kojoj je predočena ruta za Match Race superligu, a Porto Montenegro Jahting klub biće domaćin njihove majske regate planirane za period od 25. do 27. maja.

S više od 350 proizvođača jedrilica i jahti, višetrupnih brodova i čamaca, ovaj sajam predstavlja svojevrstan međunarodni forum za svjetske premijere novih jahti i jedrilica.
Popis od preko 60 zemalja izlagača je vrlo raznolik - najveći međunarodni izlagači su iz Njemačke, Holandije, te slijede Italija, Francuska i Velika Britanija

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja