Pogledajte šta je Morsko dobro saniralo na području Budve

Na osnovu Plana korišćenja sredstava za 2017. godinu, a nakon vanredno iskazane potrebe za izvršenjem određenih poslova na hitnim sanacijama obale te prema zaključenom cjelogodišnjem ugovoru sa preduzećem Ađi Invest d.o.o. iz Nikšića, Javno Preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je, u periodu od 12.12.2017. do 31.01.2018. godine, na području opštine Budva izvršilo:

1. Čišćenje grafita i naljepnica sa table na ulazu na plažu Mogren I (slika iznad)

 

2. Sanacija 22m oštećene ograde na stazi prema plaži Mogren I ( prije i poslije)

3. Sanacija oštećene zaštitne ograde na stazi prema plaži Kamenovo (kod tunela) - prije i poslije

 

4. Sanacija rukohvata na mostu “Grđevica” na Slovenskoj plaži

 

5. Sanacija temelja metalnih stepenica prema plaži Sv. Stefan prije i poslije

 

6. Sanacija oštećenog čeonog dijela na pristaništu u Petrovcu prije i poslijeUkupna vrijednost izvedenih svih radova (sa uračuantim PDV-om) iznosi oko 10.000 eura. Radovi su izvedeni kvalitetno i u ugovorenom roku.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja