Ugašeni Mogren opario se sa 167 hiljada

Iako je ugašen, te mu zabranjeno da postoji pod imenom „Mogren“, budvanski fudbalski klub , ako ne na terenu ono je u sudnici izvojevao pobjedu. I to ne bilo kakvu, već je uspio da dobije sudski spor protiv Fubalskog kluba „partizan“, koga je nakon dugogodišnjeg procesa dobio.

Generalni direktor "crno-belih" Miloš Vazura istakao je za "Sportski žurnal", da je srpski šampion izgubio spor sa Mogrenom za transfer Nikole Vujovića i da će morati da plati 167.000 eura klubu iz Budve.


Međutim, kada presuda postane pravosnažna, ostaje da se vidi na čiji će račun biti uplaćena novčana svota. Mada je Opština godinama saopštavala da je ona osnivač ovoga kluba, nezvanično se pominje da će ipak, novac biti uplaćen onima koji su ga osnovali, nekoliko fizičkih lica.


Mogren, koji je ugašen na poslednjoj održanoj skupštini kluba iz avgusta 2016. usvojio je finanijski izvještaj po kome je 2015. završio sa milionskim dugovanjima, kako prema igračima, tako i prema onima koji su radili u klubu.

 

foto: uefa.com

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja