Ljepotica i zvijer u petrovačkoj Crvenoj komuni

Javna ustanova “Grad teatar“ nastavlja u petak sa programom „Grad teatar – Crvena komuna“, koji realizuje u saradnji sa JU „Muzeji i galerije“ kada će u petrovačkoj „Crvenoj komuni“, u 19 časova, biće izvedena dječja predstava „Ljepotica i Zvijer“. Predstava je rađena u koprodukciji NVO „Teatar mladih“ i Gradskog pozorišta iz Podgorice, nastala po tekstu Igora Bojovića, a režiju potpisuje NVO „Teatar mladih“.

““Predstava ’Ljepotica i Zvijer’ u kombinaciji maske, glumačke igre i sjenki, na duhovit način priča poznatu bajku o ljubavi koja se rađa između Najljepše Međ Najljepšim i Zvijerske Zvijeri. Kako je Zvijer zapravo razmaženi princ nakoga je bačena kletva, to stvara niz komičnih situacija, u kojimaučestvuje i dvorska luda Skakutalo.”, navode iz javne ustanove.

Najljepšu Međ’ Najljepšim/Zlobnicu-Čarobnicu igraMarija Labudović, princa Zvijer Vule Marković, aSkakutala Branko Ilić.

Producent predstave je Branko Ilić, scenografiju, kostime i maske uradila je Vana Prelević, muziku je uradila OliveraDakić, koreografiju Slavka Nelević, a sjenke Velimir Velev.

Predstava je namijenjena djeci starijoj od 4 godine.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja