Porto Montenegro Jaht klub tim krenuo za Italiju

Porto Montenegro Jaht klub tim krenuo je jutros za Italiju, kako bi se priključio velikoj EST 105 regati koju organizuje Cetro Universitario di Bari (CUS) iz Italije, a čiji će učesnici krenuti iz Barija ka Crnoj Gori u petak ujutru, dok će se dodjela nagrada ove regate održati u Porto Montenegru u nedjelju 29. aprila u 20h.


Tim Porto Montenegro Jaht kluba čine Tony Browne (Toni Braun), Direktor marine Porto Montenegro, Mia Prekajski iz PMYC-ja, Jovana Živković, Marina marketing koordinator Porto Montenegra, Marjan Dimitrijević – predstavnik J70 brodova za Jadran, Ben Murray Brown (Ben Marej Braun), proslavljeni RYA instruktor jedrenja, Elena Shutova (Elena Šutova) fotograf, i predstavnik za Elan jahte za Rusiju i Crnu Goru i Nebojša Pribilovič, snimatelj.
Izuzetno se radujem predstojećoj avanturi preko Jadranskog mora, jer prvi out učestvujem na jednoj ovako velikoj regati. Obzirom da već dvije godine radim u Marketing timu Porto Montenegra i pomažem našem Jahting klubu u pripremi i organizaciji događaja, radujem se što i sama učestvujem u ovako velikoj i značajnoj regati. Činjenica da imamo svoj tim je sjajan pokazatelj daljih ambicija PMYC-a, rekla je Jovana Živković, učesnica regate koja predstavlja Porto Montenegro i Crnu Goru na ovoj kros jadranskoj manifestaciji.
Porto Montenegro jaht klubu je čast što ima učesnike na ovogodišnjoh EST 105 regati. Tim je sačinjen od miksa iskusnih jedriličara i novih članova kluba, tako da vjerujem da će nam ovo doprinijeti da putovanje do Barija i nazada bude uzbudljivo, ali da ćemo na pravi način predstaviti Crnu Goru na ovoj međunarodnoj regati. Radujemo se početku regate u Bariju u petak, odnosno ulasku u Boku u subotu veče, dodao je Toni Braun, Direktor marine Porto Montenegro.
EST 105 regata ove godine okupiće više od 70 jedrilica, sa oko 400 učesnika, koji će vikend provesti u Tivtu, a kao dodatan sadržaj regate u nedjelju će biti organizovana bokeška regata, za goste i lokalne jedriličarske klubove.
Ovo je jedan od načina na koji sve ranije započinjemo ljetnju sezonu u Tivtu i Crnoj Gori uopšte. 400 gostiju ovog vikenda dobar su pokazatelj da Crna Gora nudi atraktivne sadržaje, posebno kad je jedrenje u pitanju, i u aprilu mjesecu, te da itekako možemo ponuditi zanimljiv program gostima koji van sezone dođu u Tivat i Porto Montenegro, zaključio je Danilo Kalezić, PR menadžer Porto Montenegra.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja