Naši pješčani zapisi

Promocija zbornika dječijih literarnih radova Naši pješčani zapisi i izložbu likovnih radova djece polaznika radionice kreativnog pisanja koju vode profesorice Zorica Joksimović i Sanja Pantović biće održana u ponedjeljak, u 19 časova u holu Akademije znanja.

U programu učestvuju Zorica Joksimović, Sanja Pantović, Stanka Stanojević, Vukan Vuletić (flauta), uč. III raz.ŠOMO Budva i djeca čiji su radovi u zborniku. izdavači zbornika su JU Narodna biblioteka Budve i NVO "Talas"

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja