Teniski turnir u Porto Montenegru

Teniski turnir u Porto Montenegru

 

Sportski klub Porto Montenegro poziva sve rekreativce bijelog sporta na Teniski turnir, koji će se održati u periodu od 27. do 29. septembra, na betonskim terenima Sportskog kluba, nedaleko od upravne zgrade Adriatic Marinas u Tivtu.

Turnir će se igrati u singlu i u dublu, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na recepciji Sportskog kluba, na broj telefona : +382 32 660 744, ili putem e-mail adrese:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Cijena prijave iznosi 10€.

 

Prijem učesnika, žrijebanje i raspored mečeva je zakazan za petak 27. septembar sa početkom u 8h, a finale na kojem će suditi Aneta Rabrenović, će se igrati u nedjelju, nakon čega  u 19h slijedi ceremonija dodjele nagrada.

 

Za sve učesnike, nakon takmičarskog dijela biće organizovana proslava na terasi Jathing kluba Porto Montenegro.

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja