Tradicionalna dodjela paketića za djecu

Tradicionalna dodjela “shoe-box” paketića zadjecu korisnike Centra za socijalni rad i Crvenog krsta Budve u organizaciji RC Budva.

— I ove godine je RC BUDVA, u saradnji sa Rotari klubovima engleske regije Southampton i Rotari klubovima Crne Gore, podijelio „SHOE-BOX“ PAKETIĆE djeci pod socijalnim staranjem države. Akcija, koja se održava već 15 godina, zasnovana je na ideji opšteg darivanja i povezivanja. Djeca Rotari klubova engleske regije pakuju novogodišnje paketiće za djevojčice i dječake širom svijeta, dok ih Rotarijanci dijele u lokalnoj zajednici onima kojima je to najpotrebnije. U prethodnih 15 godina podijeljeno je više od 150 hiljada paketića. Ove godine akcija je u Budvi održana pred novogodišnjom jelkom u TQ Plazi, čime je i simbolički naglašen smisao zajedništva, koje praznici donose. Podijeljeno je 109 paketića djeci korisnicima usluga Centra za socijalni rad i Crvenog krsta iz Budve.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja