Počela rekonstrukcija obalnog zida uz obrušenustazu na plaži Kamenovo

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobromCrne Gore je u utorak 12. februara započelo radovena rekonstrukciji porušenog zida uz pješačku stazuna krajnjem istočnom dijelu pješčane plaže Kamenovo.


Radovi podrazumijvaju iskop u pijesku do kote+1,0m, betoniranje temelja i armirano-betonskogzida sa izgradnjom novog stepeništa i parapeta natom dijelu. Ukupna dužina oštećenog dijela stazeiznosi 43 metra.

Ugovoren je rok završetka radova je 40 radnihdana, ali po dosadašnjoj dinamici radova očekivanjasu da će biti završeni i ranije. Radove izvodipreduzeće “Asfalt beton gradnja” d.o.o. iz Podgorice, a vrijednost ovog posla je 42.880 eura.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja