Porto Montenegro zimske igre na sjeveru Crne Gore

Atraktivno osmišljen sportsko-zabavni događaj Porto Montenegro zimske igre (Superyacht winter challenge) realizovan je tokom proteklog vikenda u Kolašinu za članove posade tivatske marine i njihove prijatelje.

Sportske igre i aktivnosti među kojima su skijanje i bordovanje, vožnja biciklima na snijegu, osmišljenje igre poput „veliko stopalo“ u kojem se timski takmiči na drvenim skijama, itd, samo su neki od sadržaja ovog turnira, a svi učesnici uživali su u sjajnom gastro iskustvu na planini, žurci na stazi Ski centar 1650, itd.

Zaista sam uzivala - instruktori na snijegu su sjajnu i cijela ekipa Porto Montenegra, igre zabavne i dinamične, agenda vikenda je bila odlična, istakla je Janet Chin sa Filipina, koja radi na superjahti u Porto Montenegru.

Ovo je bila dobra prilika da upoznam lokalne ljude i članove posade u marini Porto Montenegra, jer sam se nedavno doselio u Tivat. Sjajan vikend pun adrenalina i dobre zabave je iza nas, utisci su Davida Lamberta.

Ovaj zimski „izazov“ dio je koncepta koji organizuje Klub članove posade Porto Montenegra tokom cijele godine, i gdje mogu uživati u raznim aktivnostima: projekcijama filmova, turnirima u kuglanju, degustacijama vina tokom zime i atraktivnim žurkama na plaži tokom ljeta svakog petka.

Nakon planinskih izazoca, spremni smo za još jedno takmičenje posljednjeg martovskog vikenda - ovog puta, bićemo na moru, u marini Porto Montenegro, gdje ćemo zajedno sa Jahting klubom organizovati jedrenja, a zatim i dekatlon. Ideja je da po prvi put uvežemo sve aktivnosti koje su na raspolaganju našim klijentima tokom zime i da u jednom sportskom i zabavnom maniru obilježimo kraj zimske sezone, istakla je Marina marketing koordinatorka Jovana Živković.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja