Sajam sezonskog zaposljavanja u Porto Montenegru

Porto Montenegro organizuje 8. Dan otvorenih vrata - mini sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 22. marta, u prostorijama Porto Montenegro Jahting Kluba (nekadašnji Dom vojske), od 10:00 do 17:00h.

Porto Montenegro i hotel Regent traže preko 250 sezonskih radnika, a Dan otvorenih vrata je namijenjen svima koji žele da budu dio tima koji radi na projektu Porto Montenegro.

Pruža nam neizmjerno zadovoljstvo činjenica da svake godine Dan otvorenih vrata u Porto Montenegru u prosjeku posjeti tri stotine kandidata, iz svih krajeva Crne Gore, i na licu mjesta imaju priliku da obave intervju za pozicije po njihovom izboru. Naš tim od dvadesetak kolega će i ove godine biti na raspolaganju kandidatima za razgovor o pozicijama u sektorima marine, bazena Jahting kluba, hrane i pića, maloprodaje, front office-a, transporta i logistike, domaćinstva, pejzažnog uređenja i tehničke službe, kao i pozicijama u okviru hotela Regent Porto Montenegro. Radujemo se unaprijed kako kandidatima koji nam se vraćaju iz godine u godinu, tako i onima koji se prvi put prijavljuju za posao kod nas, istakla je menadžerka za ljudske resurse u kompaniji Adriatic Marinas Sandra Kapičić.

Od kandidata se očekuje da sa sobom ponesu štampanu poslovnu biografiju u nekoliko primjeraka. Poslodavci traže iskustvo, tehnička znanja i vještine, znanje stranih jezika, međutim često će presuditi i pozitivan stav, ljubav i strast prema profesiji i radu s ljudima, komunikacione sposobnosti ili, jednostavno, lijepi maniri.

Otvaranjem novog hotelskog krila Baia tokom ovog ljeta se projekat hotela arhitektonski zaokružuje. To je razlog zbog kojeg hotel ove sezone ima 140 otvorenih pozicija, od kojih će 30% po završetku ljeta dobiti priliku i za zaposlenje tokom cijele godine. Poziv je otvoren kandidatima sa i bez iskustva a prednost dajemo onima koji imaju želju za profesionalnim razvojem i dijele našu viziju pružanja istinskog gostoprimstva, dodala je Žana Zeković, direktor ljudskih resursa hotela Regent.

Oba poslodavca koji matično djeluju na projektu marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro, ulažu mnogo napora u edukaciju zaposlenih. Svi koji se pridruže stručnim timovima imaće priliku da uče od najboljih iz svojih oblasti djelovanja, da stiču znanja i tehničke vještine u internacionalnom okruženju, a pritom rade u luksuznom ambijentu ovog projekta.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja