Dodjela nagrada na Purobeach -u

Dodjela nagrada na Purobeach -u

Dodjela nagrada za prvu etapu regate “Hiljadu ostrva” i jednodnevne regate “Hiljadu ostrva + 2” u organizaciji Jahting kluba Porto Montenegro i Jedriličarskog kluba Rijeka, održaće se večeras u 20 časova na bazenu Purobeach.

Regata Hiljadu ostrva održava se od 19. do 28. septembra, u dvije etape. U prvoj, nakon starta u subotu 21. septembra iz Rijeke, uzduž rute od tristotinjak milja, izazovi navigacije bila su mnogobrojna ostrva i kanali Jadrana. Regatna flota je ostavila za sobom ostrva Unije, Susak, Premudu, Dugi otok, Kornat, Vis, Lastovo i Mljet i usidrila se u marini Porto Montenegro.

 

Nakon dodjele nagrada za prvu etapu, flota će u srijedu 25. septembra startovati u smjeru prema Rijeci, na istom kursu.

U akvatorijumu bokokotorskog zaliva, u utorak, 24. septembra, biće održana mala regata “Hiljadu ostrva +2”, kada će naši jedriličari imati priliku da jedre sa učesnicima ove jadranske regate koja okuplja 11 brodova sa više od 70 učesnika.

Nagrade će biti dodijeljene za sve klase, a posebne nagrade biće dodijeljene brodovima sa ORC sertifikatom.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja