VBudva se predstavila Beogradu u Skoplju

U okviru intenzivne promocije turističke ponude Budve u regionu, Turistička organizacija opštine Budva je, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, ambasadama Crne Gore u Beogradu i Skoplju i lokalnim turističkim organizacijama, realizovala “Roadshow” kampanju kojom je predstavila ponudu ljetnje turističke sezone u Budvi.

Kampanja pod sloganom “Budva, ljubav koja traje” je nakon porodične manifestacije “Beogradski manifest”, nastavljena predstavljanjima na glavnim trgovima Subotice, Novog Sada, Kragujevca i Skoplja, u organizaciji turističkih organizacija Herceg Novog, Tivta i Bara.

Građani ova četiri grada imali su priliku da degustiraju lokalne delicije i upoznaju se sa novitetima u ponudi za predstojeću sezonu, cijenama i manifestacijama koje ih očekuju u Budvi tokom ljetnih mjeseci.

U Subotici je održana press konferencija kojoj su prisustvovali brojni mediji, među kojima su: RTS, RTV Vojvodine, TV Subotica, Pink.rs, Bizlife.rs, Teleporter i mnogi drugi. U okviru promocije upriličeni su i susreti sa gradonačelnikom Subotice, predstavnicima Opštine Subotica, predstavnicima grada Novog Sada, Privredne komore Vojvodine, regionalnim turoperatorima, privrednicima i brojnim predstavnicima medija.

“Roadshow“ kampanja realizuje se svake godine u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, Ambasadom Crne Gore u Srbiji i Ambasadom Crne Gore u Makedoniji, i u njoj su, pored budvanske, učestvovale i lokalne turističke organizacije Herceg Novog, Bara i Tivta.

Pored “Roadshow” promocije, Turistička organizacija opštine Budva je organizovala boravak studijske grupe predstavnika medija iz Srbije, koji su u Budvi boravili u periodu od 30. maja do 2. juna. Programom studijske posjete prikazani su različiti segmenti turističke ponude Budve: kulturno-istorijsko nasljeđe, prirodne ljepote, zaleđe, gastro ponuda, kao i ponuda hotela i privatnog smještaja. Budući da tržište Srbije predstavlja jedno od najznačajnijih tržišta za Budvu, organizacijom ovih aktivnosti njeguju se kvalitetni odnosi sa medijima i gostima sa ovog podneblja.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja