Opština obnovila parket u sali petrovačke osnovne škole

Predstavnici Opštine Budva na čelu sa predsjednikom Opštine Markom Carevićem posjetili su Osnovnu školu “Mirko Srzentić” u Petrovcu povodom investicije nadležnog Sekretarijata - obnove parketa u sportskoj sali.


Carević je istakao da je ova sala jako bitna i važna za naše najmlađe i da je posle trideset godina promijenjena podloga.

"Opština je investirala u najsavremeniju vrstu podloge na evropskom i svjetskom nivou.

Ova djeca će sada nesmetano moći da se bave fizičkim vaspitanjem, koje je ključno za njihov razvoj", naglasio je predsjednik Opštine Marko Carević.

Vukašin Mijatović, pomoćnik sekretara Sekretarijata za investicije kazao je da je 30.000 eura opredijeljeno za ovaj projekat, i da je isti završen prije početka školske godine kako su i planirali.

"U prethodnom periodu uloženo 120.000 eura u adaptaciju škola na teritoriji Opštine Budva, i ovo je samo još jedna u nizu aktivnosti u tom pravcu.Renomirana francuska firma "Gerflor" je bila izvođač radova, i ova podloga se koristi za svjetska takmičenja u odbojci i rukometu", istakao je pomoćnik sekretara Sekretarijata za investicije.

"Opština je prepoznala da je ulaganje u djecu ulaganje u sigurnu budućnost", zaključio je direktor ove osnovne škole Miodrag Šćepanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja