U Beogradu održana promocija novogodišnjeg programa i crnogorskih ski centara

U Beogradu je u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Ministarstva održivog razvoja i turizma, uz podršku Ambasade Crne Gore u Beogradu, održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni programi dočeka Nove godine u Crnoj Gori i ponuda za zimsku turističku sezonu.

Predstavnici lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta, Kotora i Herceg Novog, hotelske grupe Montenegro Stars i Budvanska rivijera i Falkensteiner Hotel Montenegro, predstavili su višednevne zabavne programe i koncerte nekih od regionalno najpoznatiji izvođača, koji će biti organizovani na gradskim trgovima i u hotelima širom zemlje tokom novogodišnjih praznika. Pres konferenciji u Beogradu prisustvovali su mnogi od ovih popularnih izvođača (Tropiko band, Amadeus bend, Hari Varešanović, Nevena Božović, Lena Kovačević, Aleksandra Prijović, Neverne Bebe, Haris Džinović, Hua Hua band, Miligram, Neda Ukraden i drugi) koji su sa svoje strane pozvali građane Srbije da njihov izbor praznične destinacije bude upravo Crna Gora. Pored toga, direktor Skijališta Crne Gore Miloš Popović predstavio je aktuelnu ponudu za ovu sezonu i bogat zabavni program, u kojem će učestvovati poznata imena iz regiona: Indira Forza, Jelena Rozga, Dzenan Lončarević, Lexington band i drugi.

Pres konferenciji prisustvovali su predstavnici televizija RTS, B92, Prva, Pink, Kopernikus, Happy, Delta, Grand, dnevnih novina Blic, Kurir, Alo, Novosti, Informer, Politika, Srpski telegraf, magazina, Story, Turisticki svet, TU magazin, Svet, Skandal, Hello, Star i drugi. Nakon presa, za medije i zvanice upriličena je degustacija crnogorskih specijaliteta.

Promocija u Beogradu nastavlja se danas i sjutra cjelodnevnim događajima u dva beogradska tržna centra, koji pružaju priliku građanima Beograda i Srbije da se upoznaju sa novogodišnjim programom i ponudom crnogorskih ski centara. U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore u tržnim centrima Big fashion i Ada Mall nastupiće DJ-evi, Leontina sa dječijim horom Čarolija, Uncaunca band, dok će se najmlađi zabavljati uz Deda Mraza, iscrtavanje lica i novogodišnje poklone.

U okviru promocije u Beogradu planirano je i gostovanje predstavnika lokalnih turističkih organizacija Budve, Tivta, Herceg Novog i Kotora na RTS-u, a predstavnika NTOCG i Bara na Happy TV.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja