Turistička organizacija još ne objavljuju ugovore sa Čolom i Cecom

Iako je iz Turističke organizacije najavljeno da će ove godine prvi put biti objavljeni ugovori koji budu zaključivali za muzičkim zvjezdama koje će nastupati tokom petodnevnog novogodišnjeg programa na trgu ispred Staroga grada, na sajtu ove lokalne organizacije to još nije urađeno.

Program se uveliko reklamira, a krenula je i promocija po zemljama regiona, ali i dalje je tajna koliko će glavne zvijezde - Zdravko Čolić i folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović inkasiratri ove godine od nastupa u Budvi.

Podsjećamo, popularni Čola nastupa u najluđoj noći, dok će Ražnatovićeva zabavljati publiku 1. januara. Za proteklih 20 godina od kada se organizuju javni dočeci u svakom od ugovora je postojala klazula tajnosti, pa su honorari koje su muzičke zvijezde dobijale, uvijek bila tajna. Ove godine bi napokon građani Budve trebalo da znaju koliko će jednoipočasovni nastupi pjevača koštati.

Inače za noivogodišnji program Turistička organizacija je izdvojila 300 hiljada, a Opština Budva 30 hiljada eura

 

foto: Miloš Ćetković

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja