Plan investicija u blokadi

Odbornički saziv budvanskog parlamenta moraće u utorak, treći put za redom, u proteklih mjesec da se sastane po hitnom postupku kako bi se otklonili problemi, u funkcionisanju lokalne administracije.

Ovoga puta je to Plan investcija i Program uređenja prostora, koji su praktično u blokadi, jer usvajanjem amandmana onemogućena je primjena ova dva klljučna dokumenta za razvoj grada.

Riječ je o amandmanima koje je predložila Crnogorska, koji će sada biti povučeni, a kako je rečeno postignut je dogovor da se izađe u susret i ovoj partiji, a i da se planski dokument stavi u upotrebu. Primjena Plana investcija je prijeko potrebna za pripremu grada za sezonu, kao i za održavanje postrojenja za tretman otpadnih voda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja