Morsko dobro primjenilo mjere povodom virusa

U skladu sa donijetim privremenim mjerama i preporukama Nacionalnog koordinacionog tima za zarazne bolesti i Instituta za javno zdravlje Crne Gore, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom obavještava sledeće:

U periodu trajanja privremenih mjera i preporuka Nacionalnog koordinacionog tima za zarazne bolesti i Instituta za javno zdravlje Crne Gore, a počev od ponedeljka, 16. marta 2020. godine, rad sa strankama će se obavaljati posredno, putem centralne telefonske linije +38233452709 i/ili putem e-mail adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ovim putem molimo stranke i zainteresovane gradjane da se pridržavaju donijetih mjera i preporučujemo da se o svojim zahtjevima informišu putem naznačene telefonske linije i/ili e-mail adrese.

Stranke koje su u proceduri otkupa ili predaje dokumentacije po Javnim pozivima za davanje u zakup kupališta i ugostiteljskih terasa, takodje molimo da se prvo informišu na kontakt telefon +38233452709

Javna otvaranja ponuda će se održavati regularno, u konferencijskoj sali hotela ‘Blue Star’ i to u manjim grupama, u skladu sa preporukama NKT i Instituta za javno zdravlje Crne Gore
 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja