”Tradeunique” uplatio 10.000 eura NKT za zarazne bolesti i oslobodila zakupce rente u TQ Plazi

Budvanska kompanija “Tradeunique” koja gazduje poslovno stambenim i šoping centrom “TQ Plaza” uplatila je donaciju od 10.000 eura na račun Nacionalnog koordinacionomg tijela za zarazne bolesti.

Prema riječima portparolke “TQPlaza” Tine Bjelobrković prepoznajući ozbiljnost situacije i želju kompanije da pomogne u suzbijanju epidemije novog koronavirusa, menadžment “ Tradeunique” odlučio je da donira novac NKT za zarazne bolesti.

“Menadžment je takodje donio odluku da se svim zakupcima koji su zbog situacije onemogućeni da vrše svoje djelatnosti budu oslobodjeni rente i da u prvom mjesecu kada Centar počne da funkcioniše će im se dati 50 odsto sniženja na zakup kako bi pomogli oporavljanje biznisa usljed novonastale krize”, naglasila je Bjelobrković.

Istakla je da je izvršena i kompletna dezinfekcija kompleksa “TQ plaza”.
“PPomno prateći situaciju u Zemlji, Tradenuque CG od početka sprovodi sve preventivne mjere propisane od strane Ministarstva zdravlja: na najvišem nivou drži se higijena svih objekata i u toku je specijalizovana dezinfekcija koja je isprobana na novi virus i 100 odsto djelotvorna u smislu uklanjanja mogućih tragova zaraze u prostorijama u kojima se izvrši” kazala je Bjelobrković.

Ona je dodala da je dezinfekcija izvršena preporučenim preparatom za borbu protiv korona virusa koji posjeduje sve dozvole državnih organa.

“ Dezinfekciju je obavilo ovlašćeno preduzeće „Slavisan“ DOO iz Podgorice. Dezinfekcija je izvršena u kompletnom objektu PKTC PLAZA- Šoping Centar TQ Plaza, stambeni dio kao i zajedničke prostorije javnih institucija (MUP, TO BD, Prekršajni Sud Budva, Uprava za nekretnine Budva, Sekretarijat za društvene djelatnosti Opština BD, Služba menadžera opštine Budva)”, zaključila je Bjelobrković.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja