Budvanski DPS uručio donaciju Crvenom krstu

Opštinski odbor DPS-a Budva je uručio donaciju u namirnicama budvanskom Crvenom krstu u vrijednosti od 3150 eura, a 105 doniranih paketa su formirani po preporukama i standardima Crvenog krsta. 

“Uvjereni smo da će preko Crvenog krsta i njihovih požrtvovanih volontera pomoć stići socijalno najugroženijim sugrađanima kojima je pomoć potrebna. Ova donacija je samo jedna u nizu aktivnosti koje je preduzela Opštinska organizacija DPS-a Budva a na ovaj način želimo da iskažemo solidarnost i društvenu odgovornost u kompleksnim uslovima borbe protiv korona virusa”, naveli su u ovoj partiji.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja