Morsko dobro postavilo novu ogradu ka Mogrenu

Morsko dobro postavilo metalnu ogradu duž cijele staze koja vodi ka popularnoj plaži 

Šetačima sigurno ka Mogrenu

 

   Javno preduzeće Morsko dobro, angažovalo je podgoričku firmu “Montal DSD”, za izgradnju zaštitne ograde na stazi koja vodi ka popularnoj budvanskoj plaži Mogren.

Prema riječima portparola JP “Morsko dobro” Sandre Radulović  iz razloga bezbjednosti šetača, JP Morsko dobro je na stazi prema plaži Mogren postavilo zaštitnu ogradu, u dužini od 250 metara.

“Radove je izvela firma "Montal DSD" po ugovorenoj vrijednosti od 28.899 eura”, navela je Radulovićka. Podsjećamo da je nakon tragičnog događaja, kada su talasi početkom januara, odnijeli u more budvansku srednjoškolku, Morsko dobro, na početku staze koja vodi ka Mogrenu, postavilo dva i po metra metalnu kapiju, kako bi se prolaz tom stazom tokom nevremena zabranio. Postvaljena je i tabla sa upozorenjem da se u slučaju juga, odnosno velikih talasa, zabranjuje šetanje stazom.

Imajući u vidu da je riječ o stazi koja je ispod samih litica brda, te na pojedinom mjestima se strmo izdiže i po nekoliko metara iznad mora, ograda će u potpunosti omogućiti bezbjednost  svim onima koji idu ka Mogrenu.

DSCN7283.jpg

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja