Novi jedriličarski aranžmani u Porto Montenegru

Jahting klub Porto Montenegro kreirao je jedriličarske programe namijenjene ljubiteljima ovog sporta i posebne aranžmane za korporativna putovanja (team building). Ovi programi predstavljaju novu turističku ponudu u Crnoj Gori, posebno u periodu van sezone, a uključuju klasične jedriličarske regate, kao i posebne treninge i obuku za one koji se prvi put susreću sa jedrenjem.

U jedriličarskoj floti Jahting kluba Porto Montenegro nalaze se prave sportske jahte – Toffinou 9.5 jedrilice vitkog trupa, koje odišu jednostavnošću i elegancijom, za džentlmensko jedrenje, ali i četiri regatne jedrilice tipa Blu 26, idealne za timsko jedrenje. Osim u takmičarske svrhe u regatnom jedrenju, koriste se i za slobodno vrijeme, za krstarenje u društvu porodice i prijatelja. Pažljivo osmišljeni program se individualno prilagođava svakoj grupi, obuhvatajući početničke obuke s profesionalnim instruktorom, preko škole jedrenja, do organizovanja profesionalnih regata.

match_race-06-13-47.jpg                                                           

Crna Gora želi da se pozicionira kao elitna turistička destinacija, pa nudi neke od najpovoljnijih fiskalnih uslova za nautičare u cijeloj Evropi, poput poreza na dobit od samo 9 posto i PDV-a od 7 posto na proizvode i usluge vezane za nautički turizam. Uz laku avio-dostupnost Crne Gore iz većine evropskih država, sigurni smo da naš novi nautički program može doprinijeti popularizaciji zemlje kao destinacije za različite vidove poslovnog turizma – vizija je tima Jahting kluba Porto Montenegra.

match_race-06-13-66.jpg

Sa preko 150 sunčanih dana godišnje, slikovitim pejzažima i jedistvenim ostrvima Sveti Đorđe i Gospa od Škrpjela, akvatorijum Boke Kotorske idealna je destinacija za ljubitelje jedrenja iz čitavog svjeta i nakon ljetnje sezone.

match_race-06-13-175.jpg

match_race-06-13-917.jpg

match_race-06-13-968.jpg

match_race-06-13-104.jpg

 

 

 

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja