Marija Šerifović razotkriva tajne i pred crnogorskom publikom

Dokumentarni film "Ispovest" u kojem je Marija Šerifović otkrila sve, pa i one najpikantnije detalje iz svog života, premijerno će večeras biti prikazan u elitnom bečićkom hotelu "Splendid".

Šerifovićkina ispovjest i priznanje da je imala seksualne odnose i sa ženama, ono o čemu je svih prethodnih godina spekulisala javnost o evrovizijskoj pobjednici, bila je tema broj jedan u medijima regiona, nakon što je film premijerno prikazan u Sava centru.

 

"Nisam nikada znala da gubim! Uvijek sam lomila sve i pobjeđivala isključivo zbog sebe", riječi su kojima je Marija Šerifović najavila premijeru dugoočekivanog filma "Ispovest" u prepunom centru "Sava".

 

Priznanje da je lezbijka, njena majka, poznata folk pjevačica Verica Šerifović, vidi, kao olakšanje za cijelu porodicu, i kako je sama kazala "pao joj je kamen sa srca".

 

"I meni je lakše što je Marija sve ovo kazala. Sada konačno može da ostavi sve iza sebe i da nastavi da se bavi muzikom”, izjavila je Verica.

 

Kako će crnogorska publika odregovati na Marijino razotkrivanje života, njenih seksulanih sklonosti, pogleda na život, ciljeva i želja koje je zacrtala i kojima stremi, ostaje da se vidi.

 

Očekuje se da će i kongresna sala hotela "Splendid" biti tijesna, na projekciji filma.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja