Rađenović, Tičić i Medigović daju izjave o aferi Zavala

Gradonačelnik Budve Lazar Rađenović, danas će pred sudijom Veselinom Pavličić dati izjavu u nastavku suđenja opštinskim funkcionerima u aferi Zavala. Izjavu će dati Aleksandar Tičić, nekadašnji menadžer grada, kao i bivši potpredsjednik Opštine, aktuelni direktor gradskog Vodovoda Milenko Medigović.

Njih trojica pozvani su ponovo na saslušanje, nakon što je prvooptuženi, bivši gradonačelnik Rajko Kuljača u svojoj izjavi naveo da u prvom iskazu pred sudom nisu bili konkretni. Afera Zavala je usla u treću godinu sudskog procesa.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja