Vlado Georgijev na Petrovačkoj noći

 Vlado Georgijev na Petrovačkoj noći

  Zavjesu na ovogodišnju glavnu turističku sezonu “pustiće” najveća fešta od ribe i vina na crnogorskom primorju - Petrovačka noć, koja će će biti održana 30. avgusta u tom primorskom mjestu.

 

   Bogat kulturno zabavni program, narodne igre, uz degustaciju ribe, vina i piva i domaćih specijaliteta, samo su dio onoga što je pripremila Turistička organizacije Budve, a kako primorske novine saznaju zvijezda večeri u muzičkom programu, koja će nastupiti na velikoj bini koja će biti postvaljena ispred hotela "Palas" biće Vlado Georgijev.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja