U New Yorku je za manje od 20 dolara moguće prenoćiti u stanu popularnih "Prijatelja"

Nedugo nakon što je objavljen datum zvanične premijere (27. maj) nove epizode popularnih "Prijatelja (Friends)", na Bookingu je ponovo postala popularna njujorška replika stana i drugih prostorija u kojima je snimljena jedna od najpoznatijih američkih serija.

Iako su unutrašnje scene serije snimane u studiju u Los Angelesu, spoljašnost zgrade je snimana u New Yorku - u ulici u kojoj je moguće posjetiti "The Friends Experience".

Posjetiocima je dostupno 18 prostorija koje sadrže rekvizite iz stana i na kojima je moguće rekreirati najpoznatije scene iz serijala.

Možete posjetiti stan Rachel i Monice, uživati na udobnim foteljama Chandlera i Joeyja ili igrati stoni nogomet u njihovom stanu, ali i isprobati neke od originalnih kostima koji su prikazani unutar deset sezona serije.

Za posjetioce je naveče organizovana posebna večera, a ujutro mogu uživati uz kafu i pecivo u poznatom Central Perku - gdje se šestorka redovno okupljala.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti