Biciklistički klub "Budva" organizuje biciklističko takmičenje

Povodom Dana opštine Budva (22. novembar), Biciklistički klub "Budva" organizuje biciklističko takmičenje učenika osnovnih i srednjih škola, kao i fakulteta, u subotu, 25. novembra!

Biciklističko takmičenje održava se pod pokroviteljstvom TO Budve, a odvijaće se na prilaznom putu plaže Jaz (dužina kruga 1km). Svaka kategorija takmičara voziće određeni broj krugova. Takmičenje je masovnog karaktera, a dječaci i djevojčice trkaće se na svojim biciklima.

Organizator takmičenja obezbjeđuje sve potrebne tehničko-organizacione uslove, od obezbjeđenja i obilježavanja staze, zatim sudija, sanitetske zaštite, do nagrada i svega drugog što je potrebno za uspješnu realizaciju trke.

Start prve trke je u 11 sati

Takmičari se prijavljuju putem broja telefona - 068 280 839

Po tri razreda čine jednu starosnu kategoriju. Takmičari svojim učešćem predstavljaju svoju školu i organizatori napominju da pravo učešća nemaju učenici koji posjeduju biciklističku licencu (aktivni biciklisti). Djevojčice voze zajedno sa dječacima, ali se posebno nagrađuju.

"U okviru osnovnih opredjeljenja i pripadnosti biciklističkom sportu, Biciklistički klub "Budva" kroz stručne, sportske i druge aktivnosti, pomaže i radi na stvaranju boljih uslova za stručno vaspitanje i obrazovanje bavljenja biciklističkom aktivnošću, u svim njenim oblicima, a naročito u nastupima na biciklističkim trkama,

uzdizanju kvaliteta članstva u biciklističkom sportu, školovanju novih biciklističkih kadrova, osiguranju pravilnog i regularnog razvoja članova i svih aktera biciklističkih aktivnosti i organizaciji biciklističkih takmičenja – trka" ističu organizatori.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti