Boćarski klub Maini: Međunarodni memorijalni turnir Budva 2023 je završen

Kako to i dolikuje od vrhunskih igrača na turniru je pružena vrhunska atmosfera i vrhunski rezultati. Svi prisutni juče u Budvi i danas u boćarskoj hali Kalimanj su istinski uživali u sportskom spektaklu.

Iza nas je velika organizacija koja ponovo postavlja visoke standarde i daje nam zadatak da svaku sledeću godinu dižemo po jedan stepenik više. Zahvalili bismo se na prvo mjesto nama ekipi BK Maini tj momcima kojima je klub na prvom mjestu i uz velika odricanja daju sve od sebe da ova priča živi i raste. I nastaviće da raste dok svako od nas povuče svoj dio tereta i dokažemo da je tim naša druga kuća.
Zahvalili bismo se ambasadorima, konzulima, predstavnicima opštine Budva i turističke organizacije Budva kao i našim sponzorima i pokroviteljima ovog turnira Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom, hotelska grupa Budvanska rivijera, hotel Moskva, restoran Jadran kod Krsta, restoran Torch, televizija MNE sport, radio i televizija Budva, gostujućim ekipama iz Turske, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, našim momcima iz Crne Gore, međunarodnom sudiji Božinović Marku i svim zaljubljenicima u boćarski sport kojima je sport i sportska manifestacija na prvom mjestu.
Hvala Evropskoj boćarskoj federaciji koja nam je ukazala veliku čast što nas je uvrstila u kalendar takmičenja svoje federacije i nadamo se da smo opravdali to i odužili se na najbolji mogući način.

U konačnom rezultati turnira.
Parovi
I mjesto: Ćubela P - Kolobarić T
II mjesto: Milićević M - Ćubela M
III mjesto: Sjepčević G - Petković M

Brzinsko izbijanje:
I mjesto: Milićević
II mjesto: Sjepčević
III mjesto: Yakin Mehmet


PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti