Bojana Gojković je najbolja mlada sportistkinja (do 20 godina) Crne Gore za 2022 godinu

Bojana Gojković članica bokserskog kluba Budva je u izboru Crnogorskog Olimpijskog Komiteta proglašena petu godinu za redom za najbolju mladu sportistkinju (do 20 godina) Crne Gore.

“Bojana je u debitantskoj godini među seniorkama napravila veliku senzaciju i jos veće uspjehe osvojivši srebrnu na prvenstvu Evrope za seniorke i srebrnu na Mediteranskim igrama kao najmlađa osvajačica  medalja od svih učesnica.. Ona je tim rezultatima opravdala epitet bisera našeg sporta i bila jedan od glavnih kandidata za osvajanje glavne nagrade za najboljeg sportistu Crne Gore, ali je rezultatski jedina bila u blagoj prednosti naša najbolja atletičarka Marija Vuković (srebrna medalja  na prvenstvu Evrope i zlatna  na Mediteranskim igrama) kojoj ovom prilikom čestitamo”, navode iz BK Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti