Budvanskim bokserima priznanja za sportske uspjehe

Bokserski savez Crne Gore je dodijelio je juče priznanja najboljima bokserima za prošlu godinu.

Za najboljeg seniora Crne Gore priznanje je dobio Budvanin Petar Marčić, a nagrada za najbolju sportistkinju pripala je Budvanki Bojani Gojković . Najbolji mladi sportistu je Budvanin Petar Liješeviću.
Priznanje za najboljeg trenera dodijeljeno je Nikoli Ružiću, a za najbolji klub BK Budva. Posebna priznanja su dobili Petar Liješević za osvojeno srebro na prvenstvu Svijeta za mlade, Bojana Gojković za osvojeno zlato  na prvenstvu Evrope za mlade i Damjan Liješvić za osvojenu bronzu na prvenstvu Evrope za mlade.

Izvor: FB BK Budva
Foto: FB BK Budva

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti