Carević čestitao Gojkovićevoj

Mlada budvanska bokserka Bojana Gojković pobjednica je međunarodnog turnira A kategorije - Kup nacija u Somboru, u uzrastu mladih.

Na Kupu nacija učestvovale su 193 bokserke iz 25 država svijeta.

Bojana je jednoglasnom odlukom sudija, savladala prošlogodišnju pobjednicu u toj kategoriji, Grkinju Antoniju Janakopulu.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević čestitao je ovaj veliki sportski uspjeh mladoj sportistkinji i poželio puno uspjeha u narednim sportskim izazovima.

Sport predstavlja jednu od strateških tačaka u oblasti društvenih djelatnosti našeg grada i Opština Budva će i u narednom periodu raditi na razvoju sporta i biti podrška mladim talentovanim sportistima.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti