Čestitamo: Teodora, Una i Lana vicešampionke Evrope

Poslednjeg dana 8-og Evropskog prvenstva malih zemalja koje se održava  u Lihtestajnu takmičarke karate kluba “ Stari grad” -  Budva  u sastavu reprezentacije Crne Gore: Teodora Medojević, Una Vučićević, Lana Čormaković osvojile su srebrnu medalju  i tako postale vicešanpinke Evrope malih zemalja.
“Sve čestitke svim takmičarima osvajačima medalja kao i trenerima i selektorima naše reprezentacije”, saopštili su iz kluba.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti