Čestitamo:Učenici OŠ”Stefan Mitrov Ljubiša” postigli odlične sportste rezultate

Učenici OŠ” Stefan Mitrov Ljubiša” postigli su odlične sportske rezultate, a kako navode iz ove škole, u narednom periodu će se potruditi da istaknu njihov uspjeh i van škole."Regionalna plivačka scena već nekoliko godina ima svoju wunderkind zvijezdu. U kategoriji S9, osobe sa fizičkim invaliditetom, trenutno dominira četrnaestogodišnji učenik devetog razreda Osnovne škole “Stefan Mitrov Ljubiša”, Andrija Đurović iz Budve.
Njegovi uspjesi su uveliko predmet medijskih izvještaja, a njegov talenat i posvećenost doveli su do toga da zavrijedi stipendiju Paraolimpijskog komiteta Crne Gore (POK), kao i da ga Upravni odbor POK-a proglasi za najuspješnijeg mladog sportistu 2021. godine.
Ipak, ako pitate Đurovića koliko je medalja osvojio, on će u nedoređeno-skromnom maniru kazati da ih je bilo dosta i da su, kako je naveo, različitih boja."
Prethodnog vikenda bio je uspješan za Andriju. Čestitamo!!!


https://www.pokcg.org/index.php/novosti/622-durovic-srebrni-u-splitu

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti