Crnogorcima Kup gradova

Ekipa iz Crne Gore u sastavu Andrija Gazivoda, Božidar-Boban Radošević i Zoran Dočić su osvojili prvo mjesto na prestižnom međunarodnom takmičenju u podvodnom ribolovu u Malom Lošinju

Ekipa je na vaganju imala dva ugora, pet šaraga, četiri tabinje te po jednog brancina, cipola i licu. Drugo mjesto pripalo je Rijeci, a treća je Martinšćica. 

Lovilo se u rezervnoj zoni otoka Ilovika, a nakon vrlo ružnog vremena - jakog juga i kiše u petak naveče, tokom lova uslovi su ipak bili puno bolji. Takmičenje je po 58. put organizovalo Sportsko-ribolovno društvo "Udica", a vaganje ulova održano je u solidno popunjenoj sportskoj dvorani na Bočacu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti