Finale EUBC Evro kupa u boksu 14. oktobra u Budvi - "Disco opera" za kraj sportskog spektakla

EUBC Evro kup, internacionalno boksersko takmičenje, svečano je otvoren 8. oktobra u Mediteranskom sportskom centru u Budvi i kako su organizatori i najavili, predstavlja najveći borilački spektakl koji je Crna Gora do sada imala!

Na ovom prestižnom međunarodnom turniru učestvuju takmičari iz 30 zemalja Evrope, uključujući i četiri crnogorska boksera.

Finalni mečevi i proglašenje pobjednika biće održani u subotu, 14. oktobra na trgu ispred Starog grada sa početkom u 17 sati, nakon čega će u 21 sat i 30 minuta biti održan koncert koji predstavlja nesvakidašnji spoj klasične disco muzike i gvozdene opere - "Disco opera" Novosadskog big benda!

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti