Foot Elite Camp-Milan Biševac

“ Mediteranski sportski centar” Budva biće domaćin internacionalnog Foot Elite Camp -Milan Biševac koji će se održati u periodu od 23.12.2022.-30.12.2022.godine na terenima Jaza.

Polaznici kampa tokom trajanja kampa biće smješteni u hotelu “Posejdon” na Jazu(pun pansion).Program kampa obuhvata tri treninga dnevno(travnati i vještački tereni),svakodnevna predavanja,skaute koji će pratiti igrače.Kamp je fokusiran na tehničko-taktičku pripremu,fizičku i psihološku pripremu fudbalera.Rad sa polaznicima kampa se zasniva se isključivo po pozicijama igrača na terenu,1 trener na 5 igrača a program je prilagodjen za sve uzrasne kategorije.Prije samog početka kampa polaznici će dobiti program koji će odraditi kod kuće kako bi se lakše pripremili i lakše podnijeli sve ono što se od njih bude tražilo na kampu,tj kako bi lakše ispratili program kampa koji je veoma zahtjevan.Polaznici kampa dobijaju komplet opreme i imaju obavezno 3D testiranje posture tijela.Ovim pregledom utvrdjuju se i najsitnija odstupanja odnosno deformiteti u njihovom samom začetku,što omogućuje pravovremenu reakciju i sprečavanje razvoja tih deformiteta.Svakog dana učesnici kampa će napredovati kroz intezivan i kvalitetan program stičući znanje i iskustvo koje će moći da primjene u svom daljem fudbalskom razvoju.S polaznicima će raditi licencirani treneri a najbolji će imati priliku da idu i nna akademije u inostranstvo.Tokom trajaja kampa od velike važosti je i prisustvo g-din Milana Biševca koji je ostavio značajan fudbalski pečat u zemlji i inostranstvu,i čije znanje i iskustvo je od velikog značaja za sve buduće mlade nade.

Prijave su još uvjek traju,broj mjesta je ograničen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti