Gojkovićka i Liješević dobili status perspektivnih sportista

Ministra sporta Crne Gore Nikola Janović primio Bojanu Gojković i Petra Liješevića je povodom velikog uspjeha koje su ovo dvoje mladih ljudi postigli na prvenstvu Evrope za juniore koje je nedavno odrzano u Rusiji.

Osim iskrenih cestitki i riječi podrške koje je uputio našim bokserima Janović je istakao da su svojim rezultatom stekli status perspektivnih sportista Crne Gore i da će u narednih godinu dana primati stipendije koje su regulisane novim Zakonom o sportu.

Osim boksera prijemu su prisustvovali i predsjednik Bokserskog saveza Crne Gore Blažo Šaranovićselektor Boško Drasković i trener reprezentacije i Bokserskog kluba “Budva” Nikola Ružić

Veliko hvala Ministarstvu sporta na celu sa Nikolom Janovicem na podrsci, a mi se obavezujemo da cemo nastaviti sa jos vecim radom!”, poručuju iz boksreskog kluba Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti