Gospoda sa primorja otvorila vrata polufinala Kupa Crne Gore

Izabranici Dejana Dragnića su večeras u svom Hramu rukometa izvojevali veliku pobjedu nad ekipom Jedinstva iz Bijelog Polja slavili sa 27:20 (13:8) i na taj način otvorili vrata F4 Kupa Crne Gore.

"Šampioni na terenu gospoda van njega" su od samog starta kontrolisali dešavanja na terenu, opravdali su ulogu favorita, pokazali da su kadri da se u sezoni koja je u toku, bore za duplu krunu.
Najefikasniji u sastavu Budvanske rivijere, bili su Marko Simović sa sedam, Luka Nikolić sa pet i Radivoje Đodić sa četiri gola. Kod Jedinstva, raspoloženi za igru u napadu, bili su Edvin Kučević sa šest, Aleksandar Đurđević sa pet, odnosno Bojan Varagić i Nikola Jelić sa po četiri gola.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti