Mali Budvani osvojili turnir Olimpijske nade

Prvaci turnira i sveukupni osvajači "olimpijskih nada" 2019/2020 generacija 2008 godište i mlađi, je PLivačko vaterpolo klub BUDVA BUDVANSKA RIVIJERA.

“Ponosni na našu djecu, na trenere, navijače i sve u klubu. Ovo je uspjeh svih u klubu koji veliku pažnju usmjeravaju na djecu a tako će biti i u buduće!” Poručuju iz kluba.

Sastav tima
1. Rajović Andrija
2. Kruta Stefan
3. Kotarac Luka
4. Dragović Luka
5. Radić Jovan
6. Dabić Pavle
7. Racanović Đuro
8. Savić Luka
9. Parezanović Aleksa
10. Aleksić Andrija
11. Mijatović Maksim
12. Čupić Milo
13. Stefan Balša
14. Miočinović David
15. Franeta Matija
16. Vukčević Dragan
17. Popović Luka
18. Nikolić Petar
19. Nešević Strahinja
Trener : Aleksić Aleksandar

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti