Nagradjeni odbojkaši i bokseri

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević primio odbojkaše Budve koji su osvojili titulu prvaka Crne Gore

“Predsjednik Opštine Budva Marko Carević primio je u svom kabinetu odbojkaše Budve koji su osvojili titulu prvaka Crne Gore.

Budva je novi šampion Crne Gore, pošto je u finalnoj seriji plej-ofa, savladala Budućnost sa 3-0 u pobjedama.

Više nego zasluženo oni su osvojili šampionski pehar, ujedno i duplu krunu, jer su izabranici Vladimira Vasovića osvojili i Kup Crne Gore.

Predsjednik Opštine Marko Carević je čestitao odbojkašima Budve na ostarenom sportskog učinku i poželio im sve najbolje u njihovom daljem radu.

Odbojkaški klub Budva je nagrađen novčano od strane Opštine Budva u iznosu od dvije hiljade eura”.


“Predsjednik Opštine Budva Marko Carević primio je u svom kabinetu bokserku Bojanu Gojković i boksera Petra Liješevića.

Bojana Gojković je osvojila zlatnu medalju na prestižnom međunarodnom bokserskom turniru "Sofija Očigava" u Moskvi.

Naša talentovana bokserka osvojila je najsjajnije odličje u Rusiji, savladavši u finalnom meču kategorije do 52 kilograma, Italijanku Sofiju Makone.

Bojana je, za nastup u Moskvi i tri ubjedljive pobjede, dobila specijalno priznanje organizatora turnira za veliku volju za pobjedom, koju joj je upravo uručila Sofija Očigava, jedna od najtrofejnijih svjetskih bokserki u čiju čast se turnir održava.

Juniorska prvakinja Evrope je u Moskvi osvojila četvrtu zlatnu medalju na međunarodnim turnirima ove godine, nakon što je bila najbolja i u Somboru, Stokholmu i Rigi.

Bronzanu medalju na prestižnom međunarodnom turniru u Rusiji osvojio je i Petar Liješević.

Predsjednik Opštine Marko Carević se zahvalio Bojani i Petru što predstavljaju opštinu Budva na pravi način i poželio im sve najbolje na njihovim narednim takmičenjima.

Bojana Gojković je nagrađena od strane Opštine Budva u iznosu od pedsto eura, dok je Petar Liješević nagrađen iznosom od trista eura”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti