Novi uspjeh budvanskog džiudžicu kluba NE WAZA i MMA kluba BUDVA

Proteklog vikenda u Luksemburgu održan je jedan on najznačajnijih svjetskin džiudžicu turnira pod nazivom NAGA (North American Grappling Association)

Članovi džiudžicu kluba NE WAZA i MMA kluba BUDVA Ivan Šofran i Djordje Klać otvarili su izuzetan rezultat.

U kategoriji NO GI (bez kimona) Djordje Klać je osvojio šampinski pojas u superteškoj kategoriji. To je prvi put da NAGA pojas dolazi u Crnu Goru.


U kimono diviziji crnih pojaseva superteške kategorije, osvojio je srebrnu medalju, kao i u apsolutnoj kategoriji crnih pojaseva.

Ivan Sofran je izborio srebro u ekspert kategorjiji NO GI (bez kimona) -85 kg.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti