Održana dječja biciklistička trka

U zaleđu plaže Jaz, na prilaznom putu (dužina kruga 1km), jutros je održana dječja biciklistička trka, podržana od strane TO Budva.

Takmičili su se učenici osnovnih i srednje škole, u organizaciji Biciklističkog kluba Budva. Cilj trke je stvaranje novih biciklističkih kadrova i uzdizanje kvaliteta članstva u biciklističkom sportu, saopštili su organizatori.

Iz Opštine Budva i Turističke organizacije opštine Budva naglašavaju da je važno unaprijediti sadržaje za djecu u gradu u zimskim mjesecima i podsticati zdrave stilove života, te da će i ubuduće rado biti pokrovitelji sličnih manifestacija.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti