Pet razloga zašto trebate da imate seks sa mužem svaki dan

Dobrih se stvari u životu često olako odričemo. Ne dozvolite da seks u braku bude jedna od njih.

Koliko god žene bile iscrpljene dnevnim aktivnostima ili nezadovoljne svojim izgledom, ne bi trebale dozvoliti da im nedostatak želje uništi seksualni život. A evo i zašto.

 

 

1. Majčinstvo, koje je pojam ženstvenosti, često puta uništava taj osjećaj. Kad se brinete za jedno malo biće i sve njegove potrebe, imate osjećaj da ste na neki način bespolni. Da, vi ste kuvarica, čistačica, učiteljica i čistačica svih odvartnih stvari, no ne zaboravite da ste ujedno i žena. Poljubite svog dragog, divan je osjećaj osvijestiti svoju ženstvenost kroz dodir s drugom osobom.

 

2. Ako želite da se vaš muškarac ponaša kao muškarac, morate se njemu ponašati kao da to i jest. Ne prevrćite očima. Ženama treba ispuniti niz kriterijuma kako bi se osjećale voljenima. Muškarci su puno jednostavniji. Treba ih nahraniti, treba ih cijeniti i treba im pružiti dovoljno seksa. Nasmiješite se, zagrlite ga kad se vrati s napornog radnog dana, i, pobogu, skinite se ponekad gola.

 

3. Sjećate se onog dečka zbog kojeg vam je srce brže kucalo? Zbog kojeg ste buli u stanju svašta napraviti u momentu romantičnog ludila? On je još uvijek tu. Ispod svih tih godina briga i bora, čeka svoju nasmiješenu djevojku kakva ste bili vi. Kad djeca odu na spavanje, pokušajte se pronaći.

 

4. Seks oslobađa stresa. Hoćete li juriti okolo i razbijati stvari ili ćete se frustracija riješiti na zdrav način? Izbor je očit.

 

5. Seks je zabavan. Zašto se tako lako odričemo dobrih stvari u životu? Proći ćete sve dječje domaće, iščupati svaku dlačicu na nogama, ako treba i jednu po jednu, ali kad vam partner kaže kako želi seks svaki dan, pogledat ćete ga u čudu. Zašto?

izvor: Net.hr foto: chanel4

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti