Plivači na Svjetskom prvenstvu, Gargović 60. na 200 kraul!

Naš plivač Ado Gargović osvojio je sedmo mjesto u kvalifikacionoj trci na 200 metara kraul na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki.

Gargović je dionicu isplivao u vremenu 1:57,81, pa je u ukupnom plasmanu zauzeo 60. mjesto od 72 plivača koja su nastupila u ovoj disciplini.

“Najbolja Adova trka ove sezone na 200 kraul. Nedostajalo je malo snage u posljednjih 20 metara da bude onako kako smo oboje priželjkivali”, kazala je selektorka Danijela Franeta.

Gargović će u srijedu nastupiti u disciplini 100 metara kraul.

U Fukuoki je i plivačica Jovana Kuljača, koja će 27. jula nastupiti na 100 metara kraul, a dva dana kasnije na 50 metara kraul.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti