Podmladak Mogrena u Češkoj

“Slavko Đukanović ispred Opštine Budva sa fudbalerima fudbalskog kluba Mogren učestovali su na fudbalskom takmičenju u Češkoj.Ovaj međunarodni omladinski fudbalski turnir za dječake i djevojčice, drugi je po jačini u Evropi za uzrast od dvanaest godina.

Ovaj fudbalski tim osvojio je osmo mjesto od dvadeset osam ekipa koje su učestovale, sa fudbalskim klubom Čačak ušli su u samu završnicu turnira.

Gospodin Slavko Đukanović sastao se sa gradonačelnikom i potpredsjednicom Opštine Valasske Mezirici u toku turnira, gdje je gradonačelnik izrazio želju da se sastane sa predsjednikom Opštine Budva.

Takođe oni su dobili pozivnicu za sledeći turnir”.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti